Известие

Collapse
No announcement yet.

луфт на задната гума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
    Това са селеновите втулки на носа4ите дето се захва6тат към купето.В каталозите трудно излизат за алфа.Тарси ги по размер от фиат крома малко по здрави са от алфовите.Аз карам с такива и ни6то им не става макар 4е съм със спортно ока4ване.
    от по новите кроми ли ? и има ли значение с какъф двигател е ?
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Нови стари се кроми.
      164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

MaVrUt провери тук : http://www.euro07.bg/catalog/catalog.php
        На Алфа Ромео не излизат но за Фиат Крома са същите както каза 164td , то окачването им е еднакво на двете . Двигателя няма значение , през годините окачването не е променено .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          MaVrUt провери тук : http://www.euro07.bg/catalog/catalog.php
          На Алфа Ромео не излизат но за Фиат Крома са същите както каза 164td , то окачването им е еднакво на двете . Двигателя няма значение , през годините окачването не е променено .
          ами първо трябва да се убедя че е селенова втулка, и тогава вече ше видим, иначе мерси за сайта, ше ми помогне

Comment

8 дни и още не е ясно?! Как имаш нерви толкова?
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Въпросната втулка е една и съща и за Крома и за 164 и за Тема и за Капа/от пътвите/. Ако можеш си намери плътна втулка.Оригинални втулките са кухи.С кухите вози по-добре и не тропа толкова окачването,но тези по магазините са ефтини боклуци.Намери си или оригинална куха/върви с щангата/ или плътна.Аз карам с плътни вече 5 години и още са здрави.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

еми аз ги намерих ф една морга ама няма сервиз отворен да ги сменя, поне добър сервиз,и мисля че са от кухите, поне така каза продавача.го еба

Comment

Е тя нова струва 7лв
                  Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Аз ги сменях,едната е от Ванто,другата е от Т и Н,да видим колко ще изкарат.Уж на Пирели,по 14лв някъде бяха.След като се качат рамената към купето,не затягайте болтовете!Затегнете ги на канал,като колата е стъпила!
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                    X